Kerstveiling 2018 levert € 40.109,- op!

Zaterdag 8 december 2018 vond de 13e Kerstveiling van UDI’19 plaats in Markant. Er is weer veel energie ingestoken om ook van deze editie een succes te maken. En dat is fantastisch gelukt.

Onze voorzitter Ben Tuithof opende de avond met een welkomstwoord, waarna de eerste kavel werd afgeslagen door Dhr. Erwin Vos van CSU (Hoofdsponsor) en het tweede kavel door Dhr. Erik Jansen van de Rabobank (Jeugd Hoofdsponsor). De veilingmeesters Marcel de Laat, Victor Smits en Joost van Oort brachten ruim 100 kavels onder de hamer. Om 23.30 uur stond de teller op € 40.109,=, een recordopbrengst voor onze vereniging.

Tijdens de avond was er ook aandacht voor het 100-jarig bestaan van UDI’19/CSU. Door middel van twee prachtige kavels en een presentatie van Marco van Hooft, met aandacht voor de verkiezing van het Elftal van de Eeuw, de geschiedenis van UDI’19, de aankomende voetbalwedstrijd van OUD UDI’19 tegen OUD-KFC Turnhout België en natuurlijk het Feestweekend van 10-11-12 mei 2019.

Bijzonder dit jaar waren de kavels van Jumbo Supermarkten, Meet en Greet met Max Verstappen en het meerijden in de LMP 3 raceauto van Jumbo én ook de verrassingskavel van ons G-team, een unieke wedstrijdbal gesigneerd met een gouden 100-jaar UDI’19 logo. En niet te vergeten de speciaal gestickerde Toyota AYGO, die door iedereen te bezichtigen was bij aankomst in Markant.

De avond werd afgesloten met optredens van de zanger Arno Kolenbrander en DJ Patjoo.

Wij bedanken iedereen hartelijk voor zijn/haar bijdrage aan de UDI’19 Kerstveiling. Deze gezellige avond en geweldige opbrengst is tot stand gekomen door alle kavelsponsoren, door de bieders, de kopers, de vrijwilligers en iedereen aanwezig tijdens deze avond.