Kavel VIP-wedstrijd 2018 groot succes!

Afgelopen zondag was het hoofdveld van UDI het decor van de wedstrijd tussen UDI 10 en UDI 16. Deze wedstrijd kwam tot stand door John van de Burgt, hij had de UDI-kerstveilingkavel gekocht met als inzet een wedstrijd met alles erop en eraan op het hoofdveld bij UDI’19.

Het zonovergoten hoofdveld leende zich uitermate voor een boeiende pot voetbal. En zo geschiedde. Alles was goed verzorgd van het ontvangst van de ouders van de spelers in de bestuurskamer tot het laatste fluitsignaal van de uitmuntende scheidsrechter Marcel Donders. Hij en zijn assistenten, de heren Coen Kunz en Joep de Kan, hadden de sportieve wedstrijd goed in handen. John zelf opende de wedstrijd met een symbolische strafschop die prachtig uit de kruising werd geplukt door de keeper van het zestiende.

Zo werd er op de vierde vrouw en tevens de VAR, Wilma Kunz, slechts één maal een beroep gedaan in een situatie die uiteindelijk in een strafschop resulteerde voor UDI 16, 0-1. 

Daarna kwam het tiende steeds beter in haar spel en nam door onder andere een prachtig genomen vrijetrap de winst met 3-1 mee naar ‘huis’. Terugkijkend was het voor eenieder een prachtige middag waar nog lang over gespraat werd onder het genot van een bekende potje bier.

(foto's Maaike Verstegen)