Geslaagde 15e UDI-veiling brengt € 36.200,- op!

De 15e UDI-veiling was weer een succes. Na meer dan twee jaar ‘pauze’ was het dan nu eindelijk weer zo ver. In de vorm van een paas-editie. De opbrengsten van de veiling gaan naar het Hartveilig project. Deelnemende leden leren hoe ze moeten reanimeren en hoe een AED werkt. Een prachtig initiatief waar UDI’19 als vereniging voorloper in is. 

De avond werd afgetrapt door voorzitter Wim Scheen en gaf de hamer aan ex-voorzitter en huidig burgemeester Paul Rupp. Meneer Rupp mocht de eerste kavel afslaan, die traditioneel gesponsord is door de Supporters Club van UDI’19.

De veilingmeesters waren het nog niet verleerd, want de kavels volgden elkaar in rap tempo op. Met dank aan de kavelsponsoren die weer mooie kavels ter beschikking hadden gesteld. In de pauze trakteerden de dames van Art Attack iedereen op een mooie show.

De laatste kavel is voor bekenden een traditie. De Ujese pipperkoek. Een extra mooi tintje, want veilingmeester Joost van Oort sloeg deze voor de laatste keer af. Na 15 edities zwaait Joost af als veilingmeester. UDI’19 wil Joost en uiteraard de andere veilingmeesters bedanken voor hun inzet. De Ujese pipperkoek bracht een enorm bedrag op.

Samen met alle andere kavels kwam de opbrengst van deze bijzondere paas-veiling op € 36.200,-. Een mooi bedrag en reden voor een mooie afterparty met DJ Roland de Winter.