Terugblik UDI’19 kerstveiling 2018

Hij komt er weer aan: De UDI’19 kerstveiling. Vorig jaar haalde UDI’19 in haar honderdjarig bestaan een prachtig bedrag van € 40.000 op! Vele schitterende kavels werden in ram tempo geveild. Het topstuk was toch wel de meet and greet met niemand minder dan Max Verstappen. En andere mooie kavel was het meerijden voor vijfrondes lang met kersverse Formule 2-kampioen Nyck de Vries.

Ook dit jaar gaan er prachtige kavels onder de hamer. Wat te denken van een VIP-arrangement bij Ajax – PSV op 2 februari of zes premiumtickets voor de Formule 1 op Zandvoort. Ook een bezoek aan het Binnenhof in Den Haag en uiteraard de "Ujese Pipperkoek" worden geveild.

Wil je erbij zijn? Dat kan! Kom op donderdag14 december naar Markant Uden. Aanvang is 19.30. Ook bekijk je vanaf nu de UDI’19 kersveiligsite waar alle kavels staan, zie www.udi19veiling.nl

Hier nog enkele foto’s van vorig jaar:

  • Een trotse Theo van Gerwen tijdens de meet and greet met Max Verstappen en zijn (toenmalige) teamgenoot Pierre Gasly.
  • Ronald van Berkom, net voor hij met Nyck de Vries 5 ronde’s lang over het circuit van Zandvoort ging racen. Hier spreekt Jumbo CEO Firts van Eert hem nog wat moed in.
  • Volop bedrijvigheid in de Jumbo-pits