FAQ

Je kunt je aanmelden door rechtsboven op 'Inloggen/Registreren' te klikken. Vervolgens klik je op de knop 'Registreren' onder 'Account aanmaken'. Je vult hier je e-mailadres in en een bedenkt een wachtwoord. Vervolgens klik je op de knop 'Bevestig de aanmelding'. Je ontvangt een bevestigings-email waar je je account moet activeren door te klikken op de knop ‘Activeer je account’.

Je moet je - eenmalig - registreren om je gegevens bij ons bekend te maken, zodat we je kunnen herkennen wanneer je wil deelnemen aan een actie, bieden op een veilingitem of een veilingitem wil indienen. Na deze eenmalige registratie kun je inloggen met je (zakelijke) e-mailadres en je nieuw gekozen wachtwoord.

Ja, wanneer je eenmaal geregistreerd bent en je account hebt geactiveerd, kun je gewoon op www.udi19veiling.nl inloggen met je e-mailadres en je wachtwoord. Doe dit iedere keer wanneer je een bod wil plaatsen.

Dan klik je op 'Wachtwoord vergeten' en ontvang je van ons een link waarop je je wachtwoord opnieuw kunt instellen.

Wanneer je bent ingelogd, kun je beginnen met bieden. Veilingen starten met het bij de kavel vermelde minimumbedrag. Om een hoger bod te plaatsen kun je een hoger bod invoeren. Je ontvangt daarna een mail om het aanbod te verifieren. Indien je nog steeds akkoord bent, klik je in de mail op Verifieer bod.

Je bod verschijnt nu in het overzicht van biedingen onder het desbetreffende veilingitem.

Houd de biedingen van je medebieders goed in de gaten en breng eventueel zelf een hoger bod uit. Dit gaat volgens de hierboven aangegeven procedure. Je ontvangt ook een e-mail als jouw bod wordt overboden.

Indien je bij het aflopen van de veiling het hoogste bod hebt uitgebracht, ben je in een aantal gevallen de winnaar. Je ontvangt dan een e-mail met de informatie van de kavel en de betaalinformatie. Je wordt verzocht de betaling binnen 14 dagen te voldoen. Het geld wordt rechtstreeks overgemaakt naar UDI'19/CSU.

In een aantal gevallen wordt de kavel nog verder geveild op de avond van de Kerstveiling. Het hoogste bod is dan het startbod van de kavel. Wordt het startbod (het hoogste bod van de online veiling) niet overtroffen, ben je de winnaar van de kavel. Wordt de kavel overboden, wordt de winnaar van de kavel diegene die op de avond het hoogste bod plaatst. Zorg dus dat je er bij bent op zaterdag 14 december!

Jazeker! Graag zelfs! Als je #udi19veiling gebruikt op je (openbare!) Instagram verschijnen de posts automatisch in de Social Media balk op de homepage van udi19veiling.nl

De veiling zal ook voorbijkomen op de social media kanalen van UDI’19/CSU.